“BREAKFAST AT TIFFANYS” Un clàssic que inspira la nova col·lecció d’Opi

“BREAKFAST AT TIFFANYS” Un clàssic que inspira la nova col·lecció d’Opi

 

Aquesta gran frase de l’actriu Audrey Hepburn reflecteix l’elegància i efervescència de la nova col·lecció que OPI presenta per a la temporada estiu 2017 inspirada en el clàssic del cinema, “Esmorzar amb diamants”. Amb colors únics i llarga durada, aquests nous productes vénen a revolucionar les ungles en DBS Beauty Store.

“Audrey no només és un símbol de la bellesa clàssica. Ella va abraçar, va entendre i es va convertir en un sinònim de moda”, comenta Lucy Weiss – Fischmann, Co-fundadora d’OPI i ambaixadora de la marca. “Hi ha una mica d’ella en totes nosaltres i no hi ha millor moment que les vacances amb les seves grans festes per canalitzar tot el glamur d’aquesta icona”.
OPI, la reconeguda marca d’esmalts a escala mundial, presenta aquesta col·lecció on destaquen els seus intensos vermells i bordeus que comparteixen el protagonisme amb nous i sofisticats tons que evoquen les modes més memorables de l’època incloent l’atractiu vestit rosa d’Holly Golightly o el seu icònic little black dress amb un elegant collaret de perles.

Ara en perfumeria Vall trobaràs la nova col·lecció d’Opi

 

Perfumeria Vall

Avinguda de s’Agaró 25
Platja d’Aro

+34 972 82 65 26

www.facebook.com/perfumeriavall

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.