Torna el “Ganxotapes” de Primavera

Torna el “Ganxotapes” de Primavera

A partir del dissabte 1 de maig, i fins els dia 30 del mateix mes, torna el Ganxotapes, en aquest cas en la seva edició de primavera.

Hi trobareu dues propostes. Per una banda l’oferta de Ganxotapa + beguda (cervesa, vi o aigua) al preu 2.50€. A més, alguns restaurants també ofereixen un menú de 6 tapes + 2 begudes (cervesa, vi o aigua).

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, recorda que “sempre hem intentat mantenir aquesta campanya vigent”, recordant que el Ganxotapes de Tardor es va poder portar a terme tot i les restriccions sanitàries que varen haver-se d’aplicar “i que va començar amb molt d’èxit”.

Núria Cucharero vol convidar a tothom “a fer aquesta ruta a través dels nostres establiments, tant bars com restaurants, a tastar aquestes Ganxotapes que un any més tenen moltíssim nivell, i a més, tastar els menús pels quals aquest any aposten quatre restaurants de la ciutat”.

Un any més, dins d’aquesta campanya s’hi incorpora el premi a ‘La Millor Ganxotapa Primavera 2021′. Només cal omplir els llibrets que es poden trobar als establiments de la ciutat i en edificis municipals, valorant la Ganxotapa tastada amb puntuació d’1 a 4. És imprescindible que cada establiment segelli la seva casella per comprovar que s’ha tastat.

Els llibrets amb les puntuacions s’han de portar a l’Oficina de Turisme abans del dilluns 7 de juny de 2021. Cal tenir un mínim de 9 segells per poder votar. A més, també hi ha el concurs dels ‘ruteros’, pels més participatius.

La regidora ha volgut recordar que “en el llibret surten els horaris que fa cada establiment, però estem en un moment de pandèmia en el que la normativa que ens ve imposada a través del Procicat varia setmana a setmana i per tant, recomanem escoltar bé les notícies, mantenir-se al dia del web, on ho tindrem tot actualitzat amb els canvis que es vagin produint”, per tal d’estar atents a qualsevol canvi que es pugui produir en aquest aspecte.

Teniu tota la informació i també el llistat dels establiments participants al web de VisitGuíxols si feu clic aquí.–

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.