Restaurant M&B Platja d’Aro

Peix, marisc i un gran somriure

Just al centre del Passeig Marítim de Platja d’Aro hi ha el Restaurant M&B.
Un local a peu de sorra dominat per colors blancs i blaus que de seguida ens fa pensar en una temàtica marinera i del Mediterrani, no podem estar en un altre lloc que al bell mig de la Costa Brava.

Ens trobem una cuina tradicional basada en productes frescos de màxima qualitat, ben presentats i servits en un ambient distes i familiar, on el que més brilla és el somriure de tots els treballadors. La Mamen i el Brian, que li donen el nom a aquest meravellós restaurant, tenen molt clar que és això precisament el que els ha portat a l’èxit assolit en aquests 6 anys que porten oberts.

Al llarg d’aquests últims anys han fusionat la cuina tradicional que trobem principalment a la seva extensa carta, amb la innovació i cuina d’autor que ofereixen en el seu menú Gurmet d’entre setmana, amb un pica-pica, principals i postres que cada setmana varien per sorprendre també als seus clients més habituals.
Les seves instal·lacions per la seva amplitud i condicionament, resulten també ideals per a reunions d’amics o esdeveniments familiars, que ara amb la fi de la llarga pandèmia, podrem tornar a gaudir tots plegats, i el més important encara, durant tot l’any encara estant a primera línia de mar.

Restaurant & Lounge M&B

Tel: 972 81 70 74

Passeig Marítim 68 Platja d’Aro – Girona

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.