Casa Viart – Degusta la millor cuina de mercat a Platja d’Aro!

Casa Viart – Degusta la millor cuina de mercat a Platja d’Aro!

 

A ple centre de Platja d’Aro, a pocs minuts caminant des de la platja, descobrim Casa Viart, un restaurant que a conseqüència de molts anys d’experiència i tradició avui dia ofereix cuina de mercat de màxima qualitat, elaborada amb els productes més frescos, sempre de proximitat. La carta es compon de gran varietat de receptes de mar, amb presència destacada del marisc i dels arrossos més gurmet, tot i que les carns, verdures, pastes i algunes combinacions d’allò més exòtiques també mereixen especial menció.

 

Casa Viart no trobaràs res a faltar. Receptes aptes per a tots els gustos, postres delicioses, un celler molt complet i una relació qualitat – preu immillorableTots els plats són presentats amb originalitat, en un estil molt actual que sense dubte et sorprendrà.

El restaurant posa a la teva disposició un menjador ample, elegant i lluminós, però molt acollidor. A banda, una terrassa molt espaiosa que presideix la façana, decorada amb excel·lent gust i moblada amb taules, cadires i complements que garanteixen el màxim confort. Casa Viart serà una alternativa ideal per a un sopar tranquil i romàntic amb la parella, però també per a famílies amb nens que busquen un indret informal on els més petits s’hi trobaran més bé que a casa. La carta ofereix opcions que agradaran als nens, així que no pateixis, ells podran participar en aquest boníssim àpat!

 

Casa Viart, de ben segur trobaràs l’indret ideal per passar una estona molt sabrosa amb la companyia que més et vingui de gust. Una alternativa estupenda!

 

Casa Viart

Cuina mediterrània

Galeries Albatros 130

+34 972 826 746

Platja d’Aro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.