Aigua de Salenys l’aigua mineral carbònica natural de la Costa Brava

Aigua de Salenys l’aigua mineral carbònica natural de la Costa Brava

A principis del segle XIX, dins dels boscos, just al costat d’un petit riu anomenat Salenys, es va trobar la font d’Aigua de Salenys. L’explotació i la comercialització d’aigua d’alta puresa van començar el 1823. Aquesta és una de les fonts més antigues d’Espanya, que atrau la població local i els turistes per anar-hi a caminar, fer excursionisme o acampar.Salenys va començar a col·laborar amb el Laboratori d’Oliver Rodes, i es va iniciar la producció d’aigua en envasos de vidre a partir de 1902. Al llarg de la història, doncs, l’Aigua de Salenys ha estat considerada com l’Aigua de la Costa Brava. Atès que el nostre producte és limitat, l’empresa d’Aigues de Salenys s’ha centrat en la qualitat per als seus clients. Salenys produeix aigua d’alta puresa que conté els nivells naturals de gas directament de la font.

A causa de la seva composició química única i dels seus efectes beneficiosos, l’aigua va ser declarada com a mineromedicinal per la R.O. de 23 de juliol de 1947. La nostra aigua és un desintoxicant, i és altament recomanable per a les persones que pateixen intoxicació alimentària. També pot ser consumida en cas de ressaques, a causa de la ingesta alcohol, ja que ajuda a eliminar les toxines del cos. L’Aigua de Salenys és molt recomanable per als atletes i les persones amb estil de vida actiu. L’aigua manté alts nivells d’energia en el cos. Salenys serveix com a proveïdor de minerals per a tot el nostre sistema digestiu perquè funcioni correctament, a més normalitza el nostre metabolisme.

L’Aigua Mineral Carbònica Natural Salenys té 116 mg de magnesi en cada litre. A més aquesta aigua és alta en bicarbonats i conté potassi, que són importants per a moltes funcions corporals.

L’Aigua de Salenys té quantitats relativament baixes de sodi i per això és agradable per beure. Salenys és la millor manera natural d’obtenir diàriament el mineral essencial necessari.

http://salenys.es/ca

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.