König obrirà a l’abril un local a Platja d’Aro

König obrirà a l’abril un local a Platja d’Aro

Serà el desè establiment del grup i donarà feina a 35 persones

La cadena de restauració gironina König obrirà a final d’abril un restaurant a Platja d’Aro, el desè del grup. El nou König estarà situat en el local que ocupava fins ara el restaurant Simpson (antigament l’havia ocupat el Baviera) a l’avinguda de s’Agaró. És un establiment “molt cèntric” de 300 metres quadrats distribuïts amb dues plantes i amb terrassa. Té una capacitat per a 220 comensals.

Serà un König amb la mateixa línia dels que disposa la cadena: un bar restaurant que obrirà tot l’any, fins a les dotze a la una de la matinada i que servirà entrepans, tapes, plats combinats i amanides, a més de les especialitats de cerveses, entre d’altres. “Amb aquest nou local donarem per tancat el cercle d’establiments a la ciutat de Girona i a la demarcació i la següent proposta serà obrir l’any vinent el tercer establiment a Barcelona”, assegura Marc Parals, gerent de la cadena.

Parals afirma que el grup ha fet “un canvi de rumb” per obrir a Platja d’Aro abans de fer-ho a Barcelona, però “la repercussió de Platja d’Aro per a la marca és important” i “ajunta les variables de Girona i Barcelona, sobretot a l’estiu”. “Els gironins tenim tendència a anar a Platja d’Aro i el públic barceloní també hi té tirada. Que ens coneguin a Platja d’Aro durant les seves vacances també pot tenir retorn en els locals de Barcelona”, assegura el gerent del grup.

Aquests dies els responsables del König començaran a adaptar el nou local a “la línia estètica que tenen els establiments del grup”. Al nou establiment treballaran una plantilla mitjana de 35 persones.

El juny passat, la cadena de restauració gironina va obrir el seu segon establiment a Barcelona, a la plaça del Mercat del Born. És un local de 400 metres quadrats que té una capacitat de 150 places. Ocupa 25 treballadors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.