Girona acollirà la gala d’entrega de les estrelles Michelin

Girona acollirà la gala d’entrega de les estrelles Michelin

 

La cerimònia d’aquests prestigiosos premis gastronòmics es farà a l’Espai Mas Marroch el proper 23 de novembre.

La ciutat de Girona acollirà la propera edició de la gala d’entrega de les Estrelles Michelin. La cerimònia d’aquests prestigiosos premis gastronòmics tindrà lloc el 23 de novembre a l’Espai Mas Marroch, segons ha confirmat Michelin.
La companyia s’ha decantat per Girona després d’estudiar altres ubicacions com San Sebastià, Santander o Madrid. La decisió s’ha pres fruit d’una llarga negociació entre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i altres institucions i amb la col·laboració de cuiners gironins com Joan Roca.

Divendres el Patronat té previst fer la presentació oficial de l’acte, que comptarà amb la presència del xef del Celler de Can Roca. La ciutat es convertirà així en la representant d’una de les províncies que més guardons acumula (17 estrelles entotal).
Actualment les comarques gironines tenen 13 restaurants amb estrelles Michelin.

Encapçala la llista el Celler de Can Roca de Girona, millor restaurant del món els anys 2013 i 2015 (actualment ocupa la segona posició) i en possessió de tres estrelles des de l’any 2009. El segueixen Les Cols d’Olot i Miramar de Llançà, amb dues estrelles. I completen la llista els següents establiments: Empòrium de Castelló d’Empúries; Casamar de Llafranc; La Cuina de Can Simon de Tossa de Mar; Ca l’Enric de la Vall de Bianya; Bo.Tic de Corçà; Massana de Girona; Fonda Xesc de Gombrèn; Els Tinars de Llagostera; Les Magnòlies d’Arbúcies; i Els Brancs, de Roses.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.