FISIOTONIK , tenen tot el que et cal per tractar el teu dolor per millorar la teva forma física

FISIOTONIK , tenen tot el que et cal per tractar el teu dolor per millorar la teva forma física

Els terapèutics de FISIOTONIK, s’encarregaran de crear un equilibri físic i mental de cada l’individu i, en cas que hi hagi una patologia crònica, aplicaran els tractaments necessaris que aportin al pacient la màxima qualitat de vida.

La teràpia a Fisiotonik és totalment personalitzada, seguint un treball multidisciplinari, sempre mirant el millor pel pacient. A part d’un treball preventiu i/o seguiment, també tracta’n lesions musculars, tendinopaties, bursitis, capsulitis, fractures, hèrnies discals, artrosis, artritis, desequilibris pèlvics, escoliosis, problemes de peus…

“L’objectiu és sempre aconseguir i mantenir la salut”

Fisiotonik treballa’n amb maquinària d’última generació de termoteràpia, electroteràpia i magnetoteràpia, per aconseguir el tractament més òptim.
A més, han incorporat un sistema d’estudi biomètric en 3D que permet mesurar i conèixer els factors de risc i les asimetries per tenir una major efectivitat en els tractaments, prevenir lesions i augmentar rendiments.

Serveis de Fisiotonik:
Fisioteràpia – Estudi Biomètric 3d – Ortesis Plantars – Osteopatia – Indiba Activ – Electròlisi Percutània Intratisular – Acupuntura – Psiconeuroinmunologia – Sól Pèlvic – Dietètica I Nutrició.

Fisiotonik és soci del FitnessClub Sant Pol, a les noves instal·lacions de l’hotel Barcarola.
Un gimnàs de nova construcció on podràs posar-te en forma dia a dia. Amb un servei d’entrenament personal, fisioteràpia, ioga, classes de boot camp i massatges
Està obert cada dia de la setmana de 6 del matí a 12 de la nit.

Més informació:
872 011 027 / 652 132 017
Avda. Platja d’Aro, 246
S’Agaró (Girona)
Telèfon 872 011 027 ·652 132 017
info@fisiotonik.com
www.fisiotonik.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.