El millor regal per al dia de la Mare a l’Hotel Barcarola

El millor regal per al dia de la Mare a l’Hotel Barcarola

Encara no tens regal per al Dia de la Mare que se celebra el proper 5 de maig? Ha arribat el moment de tornar-li a la teva mare tot el que fa diàriament per tu. Una escapada a la Costa Brava és sempre una bona alternativa.

Aprofita ara l’oferta de l’Hotel Barcarola, situat en un entorn idíl·lic a prop de la platja de la badia de Sant Pol, entre Sant Feliu de Guíxols i S’Agaró.

Des de 84,50€ per persona i nit tindràs una habitació de luxe amb balcó i un dinar o sopar al nostre restaurant Las Dunas. ubicat al mateix hotel. Podràs degustar cuina  catalana i internacional, amb especial atenció a les especialitats en peix i marisc.

L’oferta pel Dia de la Mare també inclou l’esmorzar bufet i un detall de benvinguda.

L’Hotel Barcarola és sinònim de confort, tranquil·litat i tracte familiar al costat del mar amb aparcament gratuït. A més, t’oferim múltiples serveis de benestar i wellness com massatges per cita, accés al gimnàs o entrenador personal a petició.

L’entorn de l’Hotel Barcarola t’ofereix un entorn natural i un patrimoni cultural i històric a descobrir. També és una zona ideal per practicar tot tipus d’activitats esportives com golf, senderisme o ciclisme. A més t’oferim un espai per a l’emmagatzematge de les bicicletes.

Aprofita la nostra oferta per al Dia de la Mare!

Reserva ja en aquest enllaç!

https://www.hotelbarcarola.es/ca/actualitat/celebra-el-dia-de-la-mare-a-lhotel-barcarola-de-la-costa-brava

Hotel Barcarola Van der Valk
C. Pablo Picasso 1-19
Sant Feliu de Guíxols
+34 972 32 69 32

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.