BENVINGUTS A QUALITY ESTATES

BENVINGUTS A QUALITY ESTATES

Quality Estates, és una immobiliària, que abasta lloguers de vacances, construccions i manteniment d’habitatges a la Costa Brava. L’empresa de confiança per tenir cura de la vostra llar.

SERVEIS: QUALITY ESTATES

MANTENIMENT DE PISCINA
Tenim el nostre propi equip de manteniment. Amb molts anys d’experiència en tots dos sentits, mantenint i instal·lant, mantenim la seva piscina neta, saludable i preparada per al seu ús.

JARDINERIA
Mantenim el seu jardí en perfectes condicions i si vostè té algun requeriment especial, estarem feliços de conèixer-per oferir-li una solució en detall.

NETEGES I BUGADERIA
El nostre experimentat servei de neteja assegurés que la seva casa estigui sempre perfecta, ja sigui per la seva visita, la dels seus inquilins o quan vostè marxi. També disposem del servei de bugaderia.

SERVEI DE CLAUS
En la seva absència, nosaltres podem guardar-li les seves claus. Això li facilita en el cas que tingui qualsevol requeriment, una simple inspecció, accés en cas d’emergència, per a la seva neteja o manteniment.

REPARACIONS
Qualsevol treball que necessiti tenir fet, aquest ho serà amb els mínims inconvenients. Des de la reparació d’una rentadora fins al canvi d’una bomba de piscina, podem organitzar i mantenir la seva casa sempre en les millores condicions.

 

Mes informació :

Avinguda Catalunya 8

Sant Antoni de Calonge 17252 (Girona)

(+34) 972 653 955

http://quality-estates.com/es

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.