Prevenció d’esquena amb la Quiropràctica per empreses

Prevenció d’esquena amb la Quiropràctica per empreses

Ens acostem a la teva empresa

Està demostrat que una bona salut millora el rendiment a la feina i genera més beneficis a les empreses. Per això és important millorar el nivell de salut de les persones que ho constitueixen.

Què aconsegueixes amb la Quiropràctica per la teva empresa?

Reduir l’absentisme laboral

Millorar el rendiment dels treballadors

Ambient laboral més positiu i constructiu

La nostra prioritat és la salut dels vostres treballadors, per això oferim serveis per cobrir els pilars fonamentals de la salut: la salut física, digestiva i emocional.  La salut és l’incentiu més valuós. La Promoció de la salut dins d’un entorn laboral no és només prevenir malalties, sinó promoure hàbits de vida saludables de manera global i sostenible.

CINDY VILAHUR GIES

 

Membre de l’Associació Espanyola de Quiropràctica amb el número 1286. La primera dona catalana graduada amb la primera promoció del Madrid Chiropractic College al 2012. És la primera dona Gironina en formar-se com a quiropràctica i torna a la seva província per exercir la professió. Ha estat realitzant formacions en les tècniques per a embarassades i pediatria, Kinesiologia Aplicada (A.K.), Neurologia Funcional, B.E.S.T (Bio-Energetic Syncronization Technic), T.B.M (Total Body Modification), Network Spinal Analysis (N.S.A.) i Técnica Sacre- Occipital (S.O.T.), entre d’altres com el Par Biomagnètic desarrollat del Dr. Goiz.

 

ON SOM :

Palafrugell Carrer Sant Sebastià, nº 69

Sant Feliu de Guíxols

Carrer Pablo Picasso, nº 1-19

http://www.quiropracticcostabrava.com

+34 972 96 34 96 – 610 404 828

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.