AQUEST NADAL COMERÇ DE PROXIMITAT A CASTELL – PLATJA D’ARO – S’AGARÒ

AQUEST NADAL EL COMERÇ DE

CASTELL – PLATJA D’ARO – S’AGARÒ

ESTAR A PROP TEU AMB ELS SEUS ESTABLIMENTS I SERVEIS …

 

  1. Restaurant PAPARAZZI, Pizzeria i Trattoria , per aquestes festes gaudeix del autèntic sabor italià. Cavall bernat 103 de Platja d’Aro.
  2. HOTEL BARCAROLA, un hotel acollidor i familiar per gaudir d’un Nadal inoblidable a la Costa Brava. Pablo Picasso 19 de S’AGARO.
  3. Venda i degustació. JAMON ARTE. Especialitats en productes gurmet amb una àmplia varietat de marques i productes Delicatessen. Carrer pineda de mar 16 de Platja d’Aro.
  4. RESTAURANT LOUNGE M i B gaudeix de la seva gastronomia amb una excel·lent carta de peix, marisc i carns a la brasa. Passeig marítim 68 de Platja d’Aro.
  5. DELUXE STORE, ofereix tota una sèrie de serveis i productes per la vostra llar. instal·lacions elèctriques, aigua, gas i reformes integrals. Avinguda cavall bernat 85 Platja d’Aro.
  6. INTERSPORT Platja d’Aro. L’esport és molt més que un regal. Es la teva botiga per posar-te en forma. Mes de 200 m2 d’esport per tota la família. Avinguda Castell d’Aro 2.
  7. D’ARO PRINT … mes que una copisteria!! Son dissenyadors i fan tot tipo d’impressions , retolacions I MOLT MES. Ens trobaràs a la Avinguda Estrasburg nº 58 de Platja D’Aro.
  8. Per aquestes festes de nadal, gaudeix de les nostres propostes gastronòmiques al RESTAURANT LAS DUNAS de l’hotel Barcarola de S’AGARÒ. Més de 40 anys cuinant per tu.
  9. CANTAMAÑANAS. La marca de moda d’home de referència de la costa brava us espera aquest nadal amb la nova col·lecció Christmas. Ens trobaràs a Avda Castell d’Aro 10 de Platja d’Aro.

El comerç de proximitat de

CASTELL- PLATJA D’ARO i S’AGARO

Us desitja bones festes i un feliç any nou 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.