HAPIMAG RESORT MAS NOU: LES VACANCES PERFECTES

Hapimag Mas Nou és un resort que pertany a cadena Hapimag que té al voltant de 60 complexos hotelers i vacacionals repartits per tot el món. Fins fa molt poc, aquests resorts eren sol accessibles per als socis d’aquest selecte club internacional, però han decidit obrir alguns d’ells a tots aquells que vulguin gaudir-los.

Hapimag Mas Nou està situat en un entorn natural immillorable, enmig de les muntanyes i a sol 10-15 min de Platja de Cèrcol (Girona) i de la platja. Envoltat per un camp de golf, aquest complex d’apartaments estan disposats de manera que formen un petit poble amb els seus carrers, places i zones comunes.
Els apartaments són de pedra a l’estil de les edificacions de muntanya i tenen totes les comoditats que et puguis imaginar.

En el complex gaudiràs de la zona de piscina, amb còmodes hamaques i ombrel·les i a més d’una zona ‘chill out’ on poder prendre’t una copa o un refresc a qualsevol hora del dia.
Hapimag Mas Nou té supermercat per si decideixes cuinar tu mateix al teu apartament, però també té dos restaurants on menjar. D’una banda, està el snak bar situat en la mateixa piscina on menjar alguna cosa ràpida i informal a qualsevol hora del dia: una pizza, una burguer o un club sandwich (que està deliciós).
D’altra banda, disposen del restaurant situat en el primer pis de l’edifici principal. Tenen una cuina mediterrània però cada nit intenten oferir diferents especialitats gastronòmiques d’altres països.

Urbanització Mas Nou
17250 Platja d’Aro Girona
Telèfon: +34 972 057 500
www.hapimag.com
masnou@hapimag.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.