TINGUES CURA DEL CABELL A L’ESTIU

TINGUES CURA DEL CABELL A L’ESTIU

Amb l’estiu arriba el calor, la platja, el sol, caminades, mes esport a l’aire lliure i com a conseqüència el cabell a part de la pell es un element del nostre cos que mes se’n pot ressentir.
La dita de que rentar el cabell sovint es dolent es completament falç, es pot rentar diàriament si es necessari, si el verdader xampú es natural. Aquests no fan molta espuma, i cal posar-ne molt poc , l’espuma be dels components químics que els posen i si cal posar-ne molt es que està diluït.
Escollir el xampú adequat per el tipus de cabell i posar l’aigua suficient per treballar-lo amb les mans. No posar-lo directament a les parts mes castigades ja que els farem mes fràgils, i concentrar-nos en el “cuero” del cabell, intentant esbandir-lo sempre amb aigua el mes freda possible per tancar les escames i fer que brilli.
A l’estiu un xampú de rentats freqüents tindrà una composició mes neutre i ens ajudarà a pal·liar els efectes nocius tant del cloro de les piscines, com de la sal del mar.
Els cabells mullats després de banyar-nos a la platja millor evitar raspallar-los i si ens han quedat molt enredats fer-ho amb una pinta amb les separacions com mes amples millor.
Evitar portar-lo sempre lligats i deixar-lo assecar a l’aire lliure per tal de regenerar-lo i deixar-lo respirar.

Perruqueria Pel 1
Carrer teulera 96
Santa Cristina d’Aro
+34 972 837 525

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.