Descobreix les millors platges i cales de la Costa Brava amb Alex Boats

Descobreix les millors platges i cales de la Costa Brava amb Alex Boats

 

Som una empresa jove, que pretén popularitzar l’accés a la nàutica, oferint vaixells adaptats a totes les necessitats.

La nostra flota d’embarcacions està composta per models dels constructors Neuvisa (Rodman) i Dipol Glass i es troba disponible al Club Nàutic Port d’Aro.

Tots els nostres vaixells estan destinats a fomentar i facilitar l’accés a la nàutica esportiva responsable, amb activitats diverses com pescar, bussejar, fer reportatges audiovisuals de la costa, tasques d’ajuda en competicions de vela, etc.

Disposem de models aptes per a ser manejats sense cap tipus de llicència, amb autorització federativa “Titulin”, amb Llicència de Navegació, amb Patró de Navegació Bàsica (PNB) i amb el Patró d’embarcacions d’esbarjo (PER), per poder atendre les necessitats de la majoria de navegants a motor.
Oferim lloguers personalitzats per als clients que volen passar les seves vacances navegant per aquesta magnífica costa, amb interessants ofertes per períodes de llarga durada. Totes les embarcacions són sotmeses a una profunda revisió a final de temporada per garantir el bon funcionament durant els mesos d’estiu.

Si vols descobrir les millors zones de la Costa Brava i poder visitar poblacions mítiques del nostre entorn com Tossa de Mar, Palamós, Calella, Begur o Tamariu i realitzar una excursió a les Illes Medes, sigui amb amics o en família, contacta amb nosaltres i t’informarem de quina és l’opció que millor s’ajusta a les teves necessitats.
Més informació
Alex Boats Platja d’Aro
platjadaro@alexboats.com
www.alexboats.com
(+34) 637 431 417 – Xavi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.