Brava Domus , El seu especialista immobiliari a la Costa Brava centre

Brava Domus , El seu especialista immobiliari a la Costa Brava centre

 

QUI SOM?  

La nostra empresa es va crear l’any 2003. Per a un millor control quasi tot el producte que oferim, és en els municipis de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, a la Costa Brava centre.

Donem una atenció personalitzada i professional, garantida, per la pertinença al Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya (Aicat) al Col•legi API, al Col•legi d’Administradors de Finques.  Els col·legis asseguren la responsabilitat de les nostres operacions.

Serveis que li oferim

* Venda d’immobles * Lloguer d’immobles
* Tramitació d’herències * Valoracions pericials

 

ADMINISTRACIÓ DE COMUNITATS

L´administració de comunitats de propietaris és un altre dels serveis que BRAVA DOMUS posa a disposició dels seus clients. Per això posa al seu abast un servei professional, seriós i eficaç que vetlli pels interessos de cada propietari mitjançant una atenció personalitzada.

 

VOL VENDRE LA SEVA PROPIETAT?

Si desitja vendre una propietat, posi’s en contacte amb nosaltres i l’assessorarem durant tot el procés per assegurar-li una venda ràpida i segura.

 

GESTIÓ ADMINISTRATIVA

Gestió de les declaracions i pagament dels impostos. Obtenció de cèdules d’habitabilitat, o butlletins de instal·lació d’aigua, gas o llum, etc. Representació legal davant organismes oficials.
Pagament de rebuts de serveis, de consums o de qualsevol tipus. A més, disposem d’acords preferencials de col·laboració amb gabinets d´advocats, estudis d’arquitectura i decoració, i entitats bancàries, en les quals podem atendre totes les seves necessitats de caràcter immobiliari i financer.

Hospital, 37 • 17220 St. Feliu de Guíxols (Girona)

Tel 972 822 636 • Fax 972 822 646

info@bravadomus.com

http://www.bravadomus.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.