Vols en globus per l’Empordà, gaudeix de la bellesa del paisatge empordanès com mai ho havies vist.

Vols en globus per l’Empordà, gaudeix de la bellesa del paisatge empordanès com mai ho havies vist.

 

Gaudeix de la bellesa del paisatge empordanès amb la suavitat i pau que desprèn el globus. Podràs veure les Illes Medes, el riu Ter, els arrossars de Pals, el massís del Montgrí, la badia de Pals i la badia de Roses, el cap de Creus i els pobles medievals de la zona com Pals, Peratallada, Ullastret, Monells, Sant Miquel de Fluvià, Sant Pere Pescador, i tot el litoral empordanès!

Vine a descobrir l’Empordà i la Costa Brava des de l’aire, amb un globus aerostàtic compartit amb altres passatgers.

Més detalls

El preu és de 145,00 € per persona

El preu inclou:

Vol en globus compartit pel Baix i Alt Empordà d’uns 75 min (segons les condicions climatològiques). Durant el vol es va relaxat i es comenta i s’observa el paisatge. El pilot també us situarà i us explicarà coses i anècdotes. Es vola a diferents altures per poder gaudir de diferents perspectives.

Al acabar el viatge en globus podreu gaudir d’un esmorzar de forquilla i ganivet amb productes de la terra i cava. L’esmorzar es farà a un restaurant d’algun poble medieval de la zona. Sol ser a Verges (al Mas Pi), a Ullastret (a Can Quel) o a Púbol (Can Bosch, al costat del castell de la Gala-Dalí).

Foto imant personalitzada de record, que podràs penjar a la nevera.

El vostre vol en globus gravat en GPS (podràs veure el recorregut que hem fet, per on hem passat, a quina altura hem pujat, els kilòmetres que hem fet,…)

Un reportatge fotogràfic (fotos que fan els pilots i l’equip de seguiment, personalitzades i que només veureu vosaltres).

Seguiment amb 4×4 i emissores i tornada al lloc de sortida.

Mes informació

www.globusemporda.com

+34 620 846 742

info@globusemporda.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.