Dermalook . La cura dels teus ulls quan es maquillen

Dermalook . La cura dels teus ulls quan es maquillen

 

Hola ha passat un temps des de l’últim consell i com l’estiu ja és aquí i els dies comencen a ser més llargs, això fa que tinguem més hores de sol i revisem els calaixos a la recerca de les ulleres de sol de la temporada passada per veure si encara ens fan el pes o no.

M’agradaria parlar-vos de les novetats més destacades que estan creant més expectatives.La casa GUCCI ha estat adquirida per un dels gegants del luxe i això ha fet que la marca tornes seus orígens pel que fa a exclusivitat i disseny amb uns models molt més Atrevits i glamurosos.

Jordi Labanda tampoc ens deixarà indiferents amb els nous models de la seva línia inspirada en les actrius més seductores dels anys 60.

Alexander McQueen ha presentat la seva línia més juvenil i boja a uns preus realment assequibles.
Dolce Gabanna continuen influenciats per l’aire i els costums Sicilians i omplen les seves col·leccions de llum i de color.

El que s’estrena en el disseny d’ulleres de sol, és l’infant terrible de la moda anglesa, el nou guru de les passarel·les londinencs Christofer Kein.
Una aposta molt personal que no deixa indiferent i que només es pot trobar en botigues molt exclusives.
Després de repassar una mica les novetats m’agradaria parlar-vos d’uns productes revolucionaris per a la cura dels seus ulls quan es maquillen.

Dermalook juntament amb la Clínica Barraquer han desenvolupat una línia de 5 productes específics per a totes aquelles persones que es maquillen i molt especialment per als que porten lents de contacte o tenen qualsevol tipus de sensibilitat.
Testat en malalts i gent que ha patit operacions en els seus ulls aquesta línia de productes no, només, són al·lèrgics pel que fa a la pell (com prometen molts productes) sinó que estan formulats sense derivats del petroli amb una textura que fa que els residus no entrin als ulls i si entra no, els irriti.

Es tracta d’ombra d’ull, màscara, llapis, un reforçant de pestanyes i un desmaquillant d’ulls que actua com a crema de contorn d’ulls deixant tota la parpella neta i hidratada.
Aquests productes només els trobarà en òptiques i clíniques oftalmològiques i encara que a darrere hi ha molts anys d’investigació i desenvolupament els preus són totalment assequibles, ja que el producte més car val 20 €.

El distribuïdor oficial a la nostra comarca és:

Eclipsi de Sol
Galeries Bona 8
17250 Platja d’Aro
T: 972 82 51 38
656 42 20 43
hola@eclipsedesol.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.