Canotier, barrets que enamoren

Canotier, barrets que enamoren

 

Aquesta primavera estic entusiasmada amb els CANOTIERS. L’any passat vaig recomanar-ne i no pocs a les meves clientes,però els d’ara són ideals, frescos, juvenils, florals… En uns tons meravellosos i el material, la palla i les flors, de primeríssima qualitat. El Canotier Dóna aquest aire entre garçon i entremaliat que, si voleu fugir dels tocats i pameles més convencionals, segur que triomfareu com a convidada perfecte. El Canotier o Boat, prové de Venècia, dels gondolers que el vàrem començar a utilitzar a finals del segle XIX. Posteriorment l’hem vist, sobre caps tant celebres com Fred Astaire, Maurice Chevalier, Gene Kelly, Frank Sinatra, etc. i ha estat molt utilitzat en el cinema i els musicals. Peça icònica dins les col·leccions de Coco Chanel, va ser ella mateixa qui el va lluir per primera vegada en públic, fins llavors era un barret utilitzat pels homes.

Va formar part també de l’uniforme d’estiu de l’FBI i avui en dia molts col·legis anglesos el segueixen tenint en els seus uniformes. Crec que el CANOTIER és una peça amb molt d’estil per lluir tant de canto, com ben encasquetat. Podem barrejar-lo amb tuls, flors,plomes i carregar-lo a discreció, o no. El combinarem tant amb un vestit curt, com un mono pantaló o amb uns palazzo. Jo el seguiré recomanant fervorosament aquesta primavera/estiu, i perquè no també a l’hivern.

Segur que les nostres amigues de G&V (gividaubi)  les artistes que ens personalitzen els complements pel cap a Chesco by Chedes, sabran interpretar amb la seva professionalitat i delicadesa que les caracteritza, els colors de les noves col·leccions d’hivern i així poder seguir oferint a les nostres clientes la possibilitat de conjuntar els vestits i els complements amb un exquisit bon gust.

Mercè Rabanillo.
Chesco by Chedes.
Platja d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.