ROUND ROUND ROUND

ROUND ROUND ROUND

Hola aquesta seria la tendència mes fresca i hippie per aquest estiu. Ha començat amb molta força majoritàriament seguit per joves influenciats per la idea romàntica dels hippies del anys 60 i per no tant joves, nostàlgics d’aquells temps.

 

Les ulleres rodones les pots trobar en totes les coleccions, mes grans mes petites i amb tots tipus de materials.

 

Encara que les originals dels anys 60 eren petites i de metall actualment podem trobar a totes les firmes mil i una versions de metall, d’acetat, de cautxú i tambe sense montura.

 

Podem trobar desde les de Miu Miu de color Rosa amb brillantets de color amatista o amb pell de serp turquesa a les Italia Independent de vidres plans amb barra metal.lica.

Les grans firmes tambe apostan per aquesta tendència i ho combinant amb varetes o embellidors amb els seus logos emblemàtics.

 

Petites o grans les ulleres rodones son molta tendencia. A mi m’agradaria destacar la edició limitada que ha fet el joveníssim dissenyador america Wes Gordon,responsable del canvi de look de Michelle Obama, per a Silhouete la gran firma Austiaca.

Son molt fidels al esperit hippie dels 60 pero a la vegada tenen al toc de modernitat i de tecnologia del  segle XXI.

 

El meu consell es que les podeu portar a qualsevol hora del dia. De dia tindreu un look fresc i desenfadat que conbina molt be per anar a la platja o a una terrassa devant del mar i cap el tard pots afegí un toc de sofisticació al teu look.

 

I mestres seguiu llegint recordeu posar vidres de color rosa a la vostra vida

 

 

 

nou-blog-tendencies

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.