Nou blog sobre tendències de moda

Nou blog sobre tendències de moda

Em dic Roser i os dono la benvinguda al meu nou Blog que escriure o intentaré escriure a partir d’ara. Aquest blog sobre tendències de moda en ulleres de sol en principi serà setmanal.

Per els que no em coneixeu us diré que tinc una llarga experiència en aquest sector desde totes les vessants. Actualment formo part d’un equip de disseny d’una coneguda firma, tambè col.laboro amb un dels principals fabricants italians de firmes de luxe ajudant a decidir els models que finalment surten al mercat.

Tinc la meva pròpia boutique-òptica a Platja D’Aro on sereu atesos amb molt de gust i com a estilista face code assessoro a clients que depositen amb mi la seva confiança quant tenen que assistir a esdeveniments públics per donar la millor imatge d’ells mateixos.

La norma principal que segueixo a l’hora de triar unes ulleres per un client, a part de que l’estil coincideixi amb la roba que ha de lluïr i el tipus d’acte al que ha d’assistir, es que la persona no senti que va disfressada. Les ulleres tenen que ésser una prolongació del teu cos de la teva manera d’entendre la vida. Una ullera diu molt d’un mateix, has de sentir que les ulleres formen part de tu mateix i si no es així significa que no es el teu model per mes tendència que siguin.

Hi han molts dissenyadors amb molts estils diferents segur que podem trobar el que s’acopli mes be a la teva personalitat.

Les ulleres més lletges a la mà, poden il.luminar i transformar la cara de la manera més inesperada.

Us espero aquí a provar, a experimentar i en definitiva a fer créixer aquest blog amb els vostres comentaris, opinions i preguntes.

I mentres seguiu llegint recordeu que la vida es del color del vidre en que es mira….feu que sigui rosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.