CREACIONS EN CERÀMICA NEGRA A L’HOSPITAL

CREACIONS EN CERÀMICA NEGRA A L’HOSPITAL

 

600-CERAMICA

Segons Informa Radio Sant Feliu Del ja III Seminari de ceràmica negra, n’han resultat unes obres que uneixen la funcionalitat del disseny, la bellesa de l’objecte i la tècnica antiquíssima de la ceràmica negra. Fruit de la col.laboració amb l’Escola Massana i el Museu de la ciutat, ve desenvolupant-se  aquest projecte que esdevé una immersió en el món de la ceràmica per a uns alumnes que no coneixen ni aquesta tècnica ni la figura d’un arquitecte tan innovador com Rafael Masó.
L’exposició es pot veure fins al 30 de juny, i ha estat dissenyada per l’expert en producte i col.laborador del Museu, Blai Puig. Una part important de l’exposició també es dedica als dos artesans implicats en el projecte: per l’una part, Jaume Marcó, de Quart, que té en propietat la gran quantitat de motlles fets servir a partir de principis del segle XX; i Ricard Campos que, des del seu taller a Sant Feliu Kypsela, depassa la tècnica tradicional i aconsegueix nous acabats i textures.
A l’acte de presentació de l’exposició (imatge que acompanya) hi participaren: Jordi Colomeda (Museu d’Història), Gemma Amat (directora de l’Escola Massana), Blai Puig i Carles Motas, alcalde de la ciutat.
S’agraí especialment les entitats col.laboradores (Fundació Rafael Masó, Direcció General de Cultura Popular) axí com la botiga de decoració Pere Ararà que ha prestat elements florals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.