La comunitat islàmica vol fer ús del pavelló de Platja d’Aro

La comunitat islàmica vol fer ús del pavelló de Platja d’Aro

Segons Informa El Punt Avui La comunitat islàmica de Castell-Platja d’Aro i el govern local negocien que l’entitat pugui fer ús d’una de les sales polivalents del Palau d’Esports i Congressos per a l’oració dels divendres. L’associació disposa d’un local en l’entorn de l’Eurocenter, a pocs metres del pavelló, però la gran afluència de fidels que registren els divendres –dia en què coincideix el mercat municipal a l’aire lliure–, els ha empès a cercar una solució perquè l’espai no es desbordi i la gent no hagi de resar al carrer.

El regidor de Participació i Entitats, Albert López, avança que el col·lectiu podrà disposar de l’espai, com qualsevol altra entitat, però de manera provisional: “Fins que trobin un local apte a un preu assequible, i per això cada mes ens reunirem perquè ens expliquin les gestions fetes”, explica.

En el darrer ple, la regidora d’ERC, Estel Rodríguez, va recordar que el consistori és laic “i no s’hauria d’afavorir cap confessió religiosa”, però López aposta per la mediació per resoldre el problema d’espai.

El regidor ho compara amb la demanda de la comunitat anglicana, que en aquell cas es va canalitzar a través del bisbat perquè poguessin fer ús de l’església, però que en el cas dels musulmans s’ha hagut d’assumir directament des del consistori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.