Solució a l’aparcament del mercat

Solució a l’aparcament del mercat

Segons Informa Radio Sant Feliu Com ja havíem avançat fa unes setmanes, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha modificat i reordenat aquesta setmana l’entrada de l’aparcament de la plaça del Mercat. Aquest punt suposava en moltes ocasions (especialment en dies festius o dies d’afluència al mercat municipal) un veritable punt de retenció en un tram circulatori cèntric, amb embussos de trànsit freqüents. Molts vehicles quedaven atrapats amb la intenció d’entrar a l’aparcament, provocant llargues cues i molèsties.
A més d’aquesta situació, es donava la circumstància que pels els propietaris dels aparcaments privats de la segona planta del soterrani, era una aventura treure el cotxe atès que s’havien de posar a la cua dels vehicles de la primera planta de rotació.
Amb aquesta solució de posar l’expenedor de tiquets a l’exterior, no s’acumulen vehícles a la rampa i els propietaris poden accedir directament al seu accés pel carril de pas del vial esquivant als que esperen torn de rotació.
La solució adoptada, com es veu en les imatges, elimina l’efecte ratera que tenia l’entrada a l’aparcament, i trasllada a l’exterior el punt d’entrada a l’establiment. D’aquesta forma, sempre hi ha una via paral.lela lliure on el vehicle pot desplaçar-se endavant si no té interès en entrar a l’aparcament, i alhora es facilita la sortida dels cotxes del recinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.