Estructures del nou estat amb Miquel Sellarès

Estructures del nou estat amb Miquel Sellarès

Segons Informa Radio Sant Feliu Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza aquest dijous,18 de juliol, la xerrada i col·loqui “Les estructures del nou estat” amb en Miquel Sellarès, a les 20h al Pati de l’Escola de Música, la qual es considera com “una oportunitat per tal de debatre, participar i preguntar tot allò que ens cal preparar per ser plenament un país, una feina que cal fer paral·lelament a la petició de la consulta”.
El “Concert per la Llibertat” del passat 29 de juny al Camp Nou, que va aconseguir aplegar 90.000 persones, va ser el tret de sortida dels actes d’estiu de l’ANC que proposa mobilitzar el territori durant aquests mesos per tal de convocar a tothom a la cadena humana la “Via Catalana” sota el lema “Cap a la Independència: un metre més a prop de la llibertat”. L’organització informa que “a Guíxols estem preparant una prova de cadena humana pel dissabte 17 d’agost a les 19h a la platja de la nostra ciutat i també farem el 10 de setembre la Marxa de Torxes”.
La nota informativa conclou dient que “per l’11S2013 des de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro s’ha aconseguit sumar més de 600 persones que cobrirem els trams 568 i 569 de Caldes de Malavella. A partir d’ara, la inscripció col·lectiva està tancada però es pot continuar fent inscripcions a nivell particular a través de la web: http://via.assemblea.cat/inscripcions. Us esperem a tots a la cadena! Cada metre compta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.