Festa Major Sant Pol i Prova al Nàutic SFG

Festa Major Sant Pol i Prova al Nàutic SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Festa Major de Sant Pol: aquest divendres al Parc de Les Dunes, atraccions infantils per a nens i nenes de 2 a 10 anys i a la nit música amb Nou So.
Dissabte, a la tarda, al Parc de Les Dunes atraccions infantils i a la nit, ballet clàssic, espanyol i flamenc amb Pasión Gitana.
Diumenge, a les 10 del matí, sardinada popular, a les 11. Campionat Internacional de menjar síndries i a les 12: festa de l’escuma per a tots els públics. A la tarda, atraccions infantils al Parc de les Dunes, a les 10 de la nit, cantada d’havaneres amb el grup Peix Fregit i a les 11 castell de focs artificials.

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols celebrarà la XXVIII edició del Trofeu Solitari i a Dos el proper dissabte 13 de juliol. Les embarcacions faran un recorregut d’onze milles nàutiques. Sortiran de Sant Feliu de Guíxols, aniran fins a la llosa de Palamós –que hauran de virar per babord- i tornaran al port ganxó. La regata començarà a les 12.00 hores. Les inscripcions hauran de formalitzar-se com a màxim una hora abans de la sortida a les mateixes instal•lacions del Club Nàutic
Aquesta no serà l’única regata que l’entitat organitzarà aquest mes de juliol. El proper dissabte dia 20 es durà a terme el Trofeu Club Nàutic en què les embarcacions sortiran de Sant Feliu aniran fins a les Illes Formigues i tornaran al port guixolenc. La tercera regata que es celebrarà aquest mes és la de les Illes Medes el proper 27 de juliol. El recorregut serà Sant Feliu- Illes Medes- Sant Feliu. El tret de sortida d’aquests dos trofeus serà a les 12 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.