Concurs de Fotografia Ràpida de SFG

Concurs de Fotografia Ràpida de SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte, 13 de Juliol, se celebrarà la segona edició del Concurs de Fotografia Ràpida de Sant Feliu de Guíxols que organitza l’AFIC Guíxols.
El concurs consisteix en la presentació de 5 fotografies cadascuna d’un tema diferent que es comunicaran als concursants en el moment d’iniciar el concurs i, per a la realització de les quals, es disposarà d’un temps límit de 4 hores.
Les inscripcions es faran el mateix dissabte de les 9,30 a les 10,30 hores al pati de l’Ajuntament, l’hora límit, en funció del moment de la inscripció, serà les 14,30 h.
El veredicte es farà a les 16,30 h., es podrà seguir en directe a la carpa dels Jardins Juli Garreta i l’acte clourà a les 17,30 h. amb l’actuació del monologuista Josep Costa.
Pel que fa als premis, hi haurà tres premis dotats amb 200, 100 i 50 euros i dues entrades per al Festival Internacional de la Porta Ferrada i un premi infantil per al primer classificat menor de 14 anys consistent en dues entrades per al mateix festival musical.
El preu de les inscripcions és e 12 euros, 10 per als menors de 14 anys, i inclou el dinar. Els acompanyants que tant sols vulguin dinar, el preu serà de 10 euros.
Per a més informació os podeu posar en contacte amb l’AFIC Guíxols pel correu electrònic afic50sfg@gmail.com o a la pàgina www.aficguixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.