Càsting a SFG per pel·lícula d’Isaki Lacuesta

Càsting a SFG per pel·lícula d’Isaki Lacuesta

Segons Informa Radio Sant Feliu La productora de la pel·lícula “Murieron por encima de sus posibilidades”, d’Isaki Lacuesta, anuncia que, des del 12 al 24 estaran rodant a Sant Feliu la nova comèdia.
Es busquen persones de diferents franges d’edat per a participar en el film com a figurants i altres petits papers.
Es convoca un càsting obert a tothom el dimecres 10 juliol i el dijous 11 de juliol de 17.00h a 21.00h a l’antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols (carrer Hospital).
Els interessats en participar contacteu a través de correu electrònic a:  castingmurieron@gmail.com o bé a través del 693 917 666.
El cineasta català d’arrels basques Isaki Lacuesta va guanyar l’any passat la Petxina d’Or amb “Los pasos dobles”, una cinta d’autor de to documental protagonitzada pel pintor mallorquí Miquel Barceló.
Ara, ja ha començat ja el rodatge d’aquesta comèdia negra molt mes comercial  que portarà per títol “Murieron por encima de sus posibilidades”. José María Pou, Sergi Lopez i Raúl Arévalo encapçalaran l’elenc que tindrà altres actors com Jordi Vilches o el cantautor Albert Pla, Bruno Bergonzini i Ivan Telefunken i l’actriu Emma Suárez.
Lacuesta explica és una sàtira sobre l’Espanya en crisi, amb dosi de tragicomèdia negra, amb alguna cosa de l’estil de Berlanga barrejat amb el del nord-americà John Waters.
Tracta sobre cinc víctimes de l’actual crisi econòmica, que després de rebre tractament psiquiàtric decideixen plantar-li cara als poders fàctics econòmics segrestant i torturant a un banquer.
Després de l’èxit de “Los condenados” i “La leyenda del tiempo”, Lacuesta declara que la intenció és aconseguir a una més àmplia audiència, i l’autèntica naturalesa d’aquesta pel·lícula ho permet”.
La nova pel·lícula es filma amb un pressupost reduït, d’1,2 milions d’euros i sense ajudes públiques. Després d’unes escenes que s’han filmat a Barcelona i Girona a principis d’aquest estiu i ara a Sant Feliu, es reprendrà la producció al novembre per 4 setmanes més de rodatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.