Instagram Your City Sant Feliu

Instagram Your City Sant Feliu

Segons Informa Radio Sant Feliu El proper dissabte 13 de juliol, coincidint amb la Festivitat de la Mare de Déu del Carme es celebrarà a la nostra ciutat la trobada Instagram Your City.
És una trobada d’instagramers (usuaris de l’aplicació fotogràfica per a telèfons mòbils) que es celebra a diferents municipis del territori gironí, coincidint amb algun esdeveniment rellevant de la població. Al mateix temps, és un concurs de les  fotografies penjades a l’aplicació.
El concurs recollirà totes les fotografies publicades a Instagram entre el 13 i el 14 de juliol amb les etiquetes #InstaGuixols #InCostaBrava #Guixols, fetes amb dispositius mòbils que contribueixin a difondre els atractius turístics de Sant Feliu de Guíxols i de la marca “Costa Brava” de forma creativa i original, ja siguin fotografies detallistes o més genèriques.
Programa de l’activitat:
9:30 i 10:00h Pujada a l’Ermita de Sant Elm amb el Carrílet Turístic des de el Passeig de Sant Feliu de Guíxols (davant dels gronxadors).
10:00h Trobada i esmorzar a l’Ermita de Sant Elm gentilesa dels Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm.
11:00h Photowalk guiat per la ciutat acompanyats per guies de l’Associació d’amics del Museu per diferents indrets emblemàtics de la ciutat i altres llocs normalment tancats al públic.
13:30h Finalització de la trobada a l’edifici de l’antic Salvament Marítim.
Els premis consisteixen en una nit d’hotel i esmorzar, un dinar o sopar i una activitat nàutica o esportiva per a dues persones.
Establiments col·laboradors amb els premis són: Hotel Barcarola, Curhotel Hipocrates, Hotel Hostal del Sol, Hotel Gesòria, Restaurant Club Nàutic SFG, Restaurant Sant Pol-Villa Laura, Restaurant La Locanda di Nonna Flo, Dive Diferent, Bravamar i Parc Aventura
Per poder concursar a la trobada cal omplir, abans del 10 de juliol de 2013 a les 15h, el formulari d’inscripció a http://instagram.costabrava.org/.
L’activitat és completament gratuïta per als participants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.