Presenten la Costa Brava i el Pirineu a Milà

Presenten la Costa Brava i el Pirineu a Milà

Segons Informa El Punt Avui Vuitanta-cinc persones, entre agents de viatges, prescriptors i periodistes italians, van assistir dimarts al vespre a l’acció de promoció per presentar la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona. L’acte, organitzat entre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i l’Agència Catalana de Turisme, va tenir lloc a l’hotel Boscolo de Milà. Els agents de viatges italians es van mostrar interessats per productes turístics com ara el golf, la cultura, la gastronomia i el sol i la platja.

Després de la presentació, es va oferir un còctel gastronòmic a càrrec de dos restaurants gironins membres del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet i de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà: Les Panolles, de Santa Cristina d’Aro, i El Portal de Mar, de Torroella de Montgrí.

L’acció pretén incidir en el mercat emissor de turisme estranger per a Catalunya, amb productes turístics diversos i de qualitat de la destinació gironina, que cada vegada està més desestacionalitzada. El 2012, Catalunya va rebre 1.150.000 turistes italians, dels quals 275.000 van escollir la demarcació de Girona com a destinació de vacances.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.