La clínica Bofill obre consultori a Platja d’Aro

La clínica Bofill obre consultori a Platja d’Aro

Segons Informa El Punt Avui Les instal·lacions de la clínica Bofill van per primer cop més enllà de la ciutat de Girona amb el nou centre d’atenció sanitària que van inaugurar ahir a Platja d’Aro. Ocupa uns 500 metres quadrats, amb vuit consultoris, tres boxs per a urgències i sales de cures, analítiques i radiologia. Tot plegat, a més dels espais d’espera i una sala VIP, ha suposat una inversió d’un milió d’euros.

El centre, a la zona comercial dels cinemes, s’adreça al 15% de pacients que la clínica té amb residència al Baix Empordà i la Costa Brava, que “s’hi podran visitar sense els inconvenients de desplaçar-se a Girona o cercar aparcament”, explicava el director general, Joan Ortega. A banda, però, també volen explorar el segment dels milers de turistes que visiten la zona al llarg de l’any i els propietaris de segones residències.

En aquesta línia, l’empresa vol explorar amb el sector hoteler vies de treball conjunt per fomentar el turisme sanitari.

Una desena de llocs de treball directes

Les noves instal·lacions han suposat la creació de nou llocs de treball directes, però Ortega va parlar també dels 40 o 50 d’indirectes que es crearan, per exemple, amb la plantilla de professionals mèdics. El director general de la clínica Bofill aposta, a més de la salut, per aprofundir en matèria de benestar i disciplines com ara la psicologia o la nutrició. Al centre de Platja d’Aro també treballaran amb programes de farmacogenètica, que analitzen la resposta de l’organisme amb els principis actius dels fàrmacs, i faran molt d’èmfasi en l’atenció mèdica a domicili.

2 Responses to "La clínica Bofill obre consultori a Platja d’Aro"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.