Decathlon dobla en superfície la botiga de Platja d’Aro

Decathlon dobla en superfície la botiga de Platja d’Aro

Segons Informa El Punt Avui L’empresa Decathlon va estrenar ahir l’ampliació de la seva botiga a la zona dels cinemes del Parc d’Aro, que han doblat la superfície comercial des dels 1.200 m² inaugurats el 2005 fins a uns 2.400.

Tot i que el gros de les vendes es concentra en els mesos d’estiu, les dimensions anteriors limitaven la disponibilitat de materials per a la pràctica d’esports com l’handbol, el waterpolo i la dansa.

Ara, a banda d’eixamplar l’espai disponible per als passadissos, podran oferir articles de submarinisme tot l’any i ampliaran la gamma de vestits de bany, acampada i esports aquàtics. En aquest últim segment, els responsables de la botiga destaquen que a Platja d’Aro han detectat molta demanda d’articles relacionats amb la navegació amb caiac.

Més treballadors

En temporada baixa, la botiga dóna feina a un equip base de treballadors format per una trentena de joves esportistes, però en les pròximes setmanes i arran de l’ampliació preveuen disposar d’una plantilla de més d’una setantena de persones. Fins demà a la tarda, la firma celebrarà la millora de la botiga amb demostracions de productes esportius i concursos de xuts, triples i discos voladors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.