Diumenge, 6è Pelegrinatge a Sant Elm

Diumenge, 6è Pelegrinatge a Sant Elm

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest diumenge, per 6è any consecutiu, l’Associació Amics de l’Ermita i el Paratge de Sant Elm, amb la col·laboració de l’Associació de Festes Ganxones  i de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, organitza el Pelegrinatge a Sant Elm amb algunes variacions destacades.
La més important és que el dinar i els actes que el complementen, se celebraran als Jardins Juli Garreta després de la baixada fins al recinte del passeig que s’iniciarà a Sant Elm a les 12 del migdia. Per anar a la concentració, es pot pujar, de forma gratuïta, amb el tren turístic que sortirà a les 10’40 h. des de la parada que farà davant del Nou Casino La Constància.
Arribada la comitiva als Jardins Juli Garreta, se celebrarà la clàssica arrossada popular per a la qual es poden adquirir els tiquets al preu de u euros, a l’Oficina de Turisme, fins aquest dissabte, 15 de juny,  a les 7 de la tarda. El menú inclou amanida, arròs, postres i cafè. Cal portar plat, coberts, got i beguda o si es prefereix, hi ha servei de bar.
A les 4 de la tarda, amenitzarà la festa el grup d’havaneres l’Empordanet i per als més petits hi haurà un espectacle infantil a 2/4 de 6 amb la Fada Iris, seguida d’una xocolatada popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.