Tres bars de Platja d’Aro, tancats per ordre judicial

Segons Informa El Punt Avui Tres bars de Platja d’Aro van ser precintats per ordre judicial ahir al vespre en aplicació d’una sentència del 21 d’abril del 2008 que l’Ajuntament està convençut d’haver fet executar.

La interlocutòria del 20 de maig passat obliga a tancar el 900, el Gib’s i Little Gib’s (antic De Gom a Gom) i a clausurar els equips musicals del Sinivic i el Kivi.

L’Ajuntament, segons consta en la decisió judicial d’ahir, va comunicar el 5 d’octubre del 2009 que la sentència ja havia estat executada i els locals ja s’havien tancat i que posteriorment havia concedit llicència ambiental al Gib’s i al 900, i que el De Gom a Gom havia presentat la comunicació per actuar com a bar. A més, també s’assegura que el Kivi estava obert al públic sense aparells musicals.

L’advocat dels cinc locals, Joaquim Boadas de Quintana, tem que el tancament pugui deixar una quarantena de treballadors sense feina i afirma que l’Ajuntament no va fer la feina ben feta. L’Ajuntament es va veure obligat a executar immediatament el tancament. Ara haurà de convèncer la jutgessa que ja es va executar la sentència i que ara els permisos estan al corrent per tornar-los a deixar obrir.

El contenciós el va presentar la comunitat de propietaris de l’Edifici Església 2003 contra l’Ajuntament i contra els cinc locals. La sentència es va dictar l’abril del 2008. Un cop resolt el recurs, la part demandant va sol·licitar l’execució el 7 de juliol. El 31 de juliol ho va tornar a reclamar. La tercera ordre d’execució va arribar el 7 d’octubre del 2009.

L’Ajuntament havia presentat dos dies abans un escrit –segons s’explica en el relat dels fets del darrer manament judicial– en què comunicava l’execució de la sentència de l’abril del 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.