Els Mossos troben a Santa Cristina un miler de plantes de marihuana

Els Mossos troben a Santa Cristina un miler de plantes de marihuana

Segons Informa Diari De Girona Els Mossos d’Esquadra van localitzar fa pocs dies més d’un miler de plantes de marihuana en una casa de Santa Cristina d’Aro. El cos de policia va detenir un veí de Llagostera, de 27 anys i nacionalitat marroquina, per un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els fets es remunten al passat 22 de maig quan els agents van saber que en una casa de Santa Cristina d’Aro hi havia una plantació de marihuana. Els mossos es van adonar que sortia una forta olor de marihuana de la finca i van muntar un dispositiu de vigilància. A més, van comprovar que la casa utilitzava il·lícitament electricitat extraient-la de la xarxa de subministrament. A l’interior de la casa, van trobar les 1.122 plantes de marihuana valorades en 99.000 euros.
Quan els agents van començar les investigacions, es van adonar que la casa estava llogada tot i que no hi vivia ningú. A més, els mossos van comprovar que totes les finestres de la planta baixa estaven tapades amb plàstics foscos. Durant el dispositiu de vigilància, els agents també van veure que la instal·lació elèctrica de l’edifici estava connectada de manera il·lícita a la xarxa de subministrament elèctric.
Els mossos van constatar que des de l’exterior de la casa es podia notar una olor, similar a la fortor que desprenen les plantes de marihuana. Davant de tot això, els mossos van detenir a la persona que freqüentava la finca, un jove de 27 anys veí de Llagostera. En el moment en què el van enxampar, el jove duia a sobre 1.200 euros i tres telèfons mòbils.
Tot seguit, els agents van accedir a l’interior de la casa. Al soterrani de l’immoble la policia va localitzar una plantació de marihuana amb 1.122 plantes d’entre 15 i 120 centímetres. Les habitacions no tenien llum natural i, per això, els inquilins havien muntat un complex sistema d’il·luminació, ventilació i reg per cultivar-les.
Els agents van comissar tota la droga que tenia un pes de 122 quilograms. Segons les estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior, la droga estaria valorada en uns 99.000 euros. El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols el passat 27 de maig el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Un dia després, el 28 de maig, els mossos van imputar un altre home pels mateixos fets. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.