El Càmping Valldaro fa 50 anys

El Càmping Valldaro fa 50 anys

Segons Informa El Punt Avui El càmping Valldaro, un dels establiments de primera categoria i de referència del sector a la Costa Brava, celebra enguany els 50 anys de la seva obertura al públic. A l’inici, el càmping tenia “unes poques vessanes” la majoria amb vinyes i oliveres que amb el temps, “atreviment, esforç i èxit”dels seus creadors, en Ramon Mestres i la seva esposa, van aconseguir anar-lo expandint. Actualment l’establiment compta amb una extensió de 18 hectàrees.

El càmping es va crear el 1963. Als anys seixanta, els propietaris del Valldaro, juntament amb una colla petita d’empresaris de càmpings es van associar i van promoure com ningú els seus establiments. Venien sol, platja i tipisme i la pesseta es devaluava a principi de temporada i apareixien els turistes. Aquesta generació d’empresaris va aprendre l’ofici de càmping amb l’experiència que donen els clients –Ramon Mestres havia sigut empresari dedicat a la distribució d’alimentació i regentava una cadena d’alimentació–.

Actualment el càmping Valldaro està regentat pels fills del matrimoni Mestres i Brugada: els germans Marina, Ramon, Glòria i Núria, que donen continuïtat a la gestió del negoci familiar. La família mestres ha centrat la seva gestió en la “millora contínua i innovadora dels serveis i instal·lacions”. Això ha reportat al Valldaro reconeixement s internacionals al llarg de la seva història i que en l’actualitat sigui un els càmpings més reconeguts a nivell d’europeu.

Un altra repte que ha afrontat amb èxit des de l’any 2000 és la gestió ecològica i l’aplicació d’un sistema de gestió mediambiental avalat per les certificacions EMAS i ISO 14001. La família Mestres també és propietària del càmping Interpals, situat a la Platja de Pals, que ja compta amb 53 anys d’existència, i és també de primera categoria.

El Valldaro oferix actualment 1.200 unitats d’acampada, de les quals 200 estan destinades a bungalous de lloguer. també té dues àmplies àrees de lleure, amb tres piscines, un jacuzzi-spa, camp de futbol, pistes poliesportives, parc infantil, espai zen per a teràpies i massatges dos restaurants, dos supermercats, mini-golf, pistes de tennis, mini-club, wi-fi i servei d’animació per a nens i adults.

El càmping obre cada any des de la primavera fins a finals d’estiu –enguany per exemple va obrir del 22 de març i estarà obert fins el 25 de setembre–. Entre els seus principals clients hi ha holandesos, catalans, francesos, i belgues. Però també, encara que en menor mesura, visitants provinent de l’Estat espanyol i alemanys.

Per commemorar el cinquantè aniversari, durant els mesos d’estiu s’organitzaran diverses activitats adreçades principalment als seus clients i el 28 de juny celebrarà un acte festiu en el qual s’hi preveu l’assistència de clients, amics i proveïdors. Ha elaborat a més una línia de nous productes com ara samarretes, gorres, neveres portables, tasses, davantals i clauers, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.