Els Marrecs tornen a guanyar a Palafrugell

Els Marrecs tornen a guanyar a Palafrugell

Segons Informa Radio Sant Feliu El primer premi a les Festes de Primavera de Palafrugell ha propiciat que la Colla Els Marrecs de Sant Feliu  acabi l’any amb un gran resultat després d’imposar-se, en l’apartat de carrossa no inèdita a les altres 10 colles de diversos municipis que es van desplaçar a Palafrugell. La gran rua, tot i la amenaça de pluja es va poder celebrar amb normalitat, aplegant molt públic als carrers principals de la vila baixempordanesa.
La proposta “Un olimp d’or i marbre” basada en l’escultura clàssica grega, tal com ja va passar en totes les rues dels Carnavals de la Costa Brava, va aconseguir també el favor del públic, que va reconèixer amb els seus aplaudiments la vistositat i originalitat de la proposta. En segona posició es van classificar Els Merlots de Sta Cristina d’Aro i Els Guapus de Tossa de Mar van ocupar el tercer lloc.
El Primer Premi de les Festes de Primavera en la seva 51ena edició, va arrodonir un any, on a més a més, es va aconseguir el primer lloc a la Rua del Carnaval de Platja d’Aro i no varen ser profetes a la seva terra en el carnaval ganxó atès que tot i que apuntaven a ser els favorits, finalment es varen haver de conformar amb el segon lloc, decepció que només va durar 24 hores després d’assolir el reconeixement al municipi veí i ratificat amb aquest nou guardó a Palafrugell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.