Platja d’Aro farà una altra rua de carnaval aquest juny

Platja d’Aro farà una altra rua de carnaval aquest juny

Segons Informa El Punt Avui L’eix comercial de Platja d’Aro serà l’escenari, diumenge de la setmana que ve, d’una segona rua de carnaval amb esperit d’exhibició. La regidora de Turisme, Imma Gelabert, explica que és “una idea reivindicada per les colles locals des de fa anys”, però ressalta que no persegueixen fer un altre concurs de carnaval a l’estiu: “Només és una oportunitat que les colles puguin tornar a lluir les disfresses i la feina feta a les carrosses”, argumenta, i ho exemplifica amb el fet que no hi haurà partida econòmica per a premis. Tampoc subvenció per als grups i les comparses de fora del municipi, tot i que l’organització espera que hi participin diverses colles dels municipis veïns.

La desfilada s’ha plantejat com una activitat de cloenda del Maig Cultural, i una segona oportunitat per veure l’espectacle amb unes condicions meteorològiques menys rigoroses que als mesos d’hivern. Gelabert diu que, d’entrada, servirà de prova pilot oberta a futures modificacions.

Reclam ara i en el futur

La regidora insisteix que l’aposta és intentar dinamitzar la presència de públic al municipi en un mes d’activitat turística incipient, però encara que la presència de visitants estrangers sigui reduïda, creu que també pot funcionar com a “reclam” perquè alguns d’ells tornin l’any vinent o en el futur per veure el carnaval autèntic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.