La crisi fa que Platja d’Aro encara no sigui destinació familiar

La crisi fa que Platja d’Aro encara no sigui destinació familiar

Segons Informa El Punt Avui La sol·licitud que l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i els hotelers del municipi van presentar l’any passat perquè la Generalitat els declarés destinació turística familiar (DTF) encara no ha donat fruit. La regidora de Turisme, Imma Gelabert, diu que el consistori i molts establiments han fet els deures, però que “n’hi ha d’altres amb petites reformes pendents que no les han pogut tirar endavant com a conseqüència de la conjuntura econòmica”.

Gelabert va respondre així a la pregunta del socialista Martí Duran, i hi va afegir que el 13 de juny faran una altra reunió amb els tècnics de l’Agència Catalana de Turisme que s’encarreguen de certificar el compliment dels requisits, com ara una oferta d’habitacions aptes per a famílies que viatgen amb un o més fills, o les mesures de seguretat en habitacions i instal·lacions per prevenir accidents infantils.

Segons la regidora de Turisme, alguns establiments ja han rebut l’aprovació i molts estan acabant de polir detalls. Pel que fa al consistori, aquest estiu mantindran l’oferta d’activitats infantils. El juliol i l’agost tornaran a instal·lar el miniclub, un recinte lúdic a la platja amb monitors perquè les famílies puguin delegar la custòdia dels infants.

Sant Feliu també vol aconseguir la certificació

Tretze municipis catalans han aconseguit fins ara el certificat de DTF, i a la tramitació pendent de Castell-Platja d’Aro s’ha afegit recentment la candidatura del municipi veí de Sant Feliu de Guíxols, que ha presentat aquest any la sol·licitud.

Els responsables de turisme guixolencs expliquen que ara mateix l’Agència Catalana de Turisme està fent les auditories prèvies per establir les mesures que caldrà incorporar o corregir, tant pel que fa a establiments com a l’espai públic i els serveis i les activitats infantils.

El govern municipal està estudiant alternatives per disposar d’un miniclub aquest estiu i espera aconseguir el certificat el 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.