Llum verda a la millora de la climatització del Monestir de Sant Feliu

Llum verda a la millora de la climatització del Monestir de Sant Feliu

Segons Informa Tribuna Ganxona Urbanisme ha donat el vist i plau a la millora de la climatització del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

La quarta planta s´està reformant per encabir-hi les sales de l´exposició curar-se en salut i una sala de conferències de capacitat mitjana. Actualment les instal·lacions del centre cultural disposa de dues màquines que fan aquestes funcions situades a la primera planta.

En principi el projecte proposava posar les màquines de climatització a una terrassa del quart pis, però Urbanisme ho ha descartat. Creu ubicades aquí destrossaria un espai important de l´edifici ja que la terrassa té vistes al mar. A canvi proposa instal·lar la maquinària al primer pis, al lloc on actualment ja n´hi ha dues.

Les obres d´adequació del Palau de l´abat permetran que el monestir aculli el futur museu de la Medecina de Catalunya. Els treballs està previst que durin fins al mes d´octubre i contenen una millora de la climatització, il·luminació i obertura de finestres i portes. També una sala de conferències a la sala Abat Planyelles per acollir xerrades i congressos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.