Uns lladres violents juguen a la ruleta russa amb una víctima a Santa Cristina

Uns lladres violents juguen a la ruleta russa amb una víctima a Santa Cristina

Segons Informa El Punt Avui Un altre assalt violent en un xalet de Santa Cristina d’Aro perpetrat per uns encaputxats que van actuar amb gran perversitat a l’hora d’intimidar les víctimes (un matrimoni de jubilats anglesos). Els lladres van prémer dues vegades el gallet d’un revòlver que tenia tres bales al tambor i la resta de forats buits a uns dos centímetres del cap de la dona, a l’estil de la ruleta russa. L’escenari va ser una casa de la urbanització Golf Costa Brava, de Santa Cristina d’Aro, habitat per una parella que s’hi va instal·lar fa 11 anys quan es va jubilar, ja que el consideraven un lloc tranquil. Passaven uns minuts de tres quarts de deu de la nit de dilluns quan el propietari va sortir a fumar un cigarret. El van abordar tres homes encaputxats i amb guants que estaven amagats entre les plantes del jardí. El van encanonar amb el revòlver i el van fer entrar a dins, on hi havia la seva esposa. Els assaltants, que parlaven en castellà amb un accent indeterminat, segons els va semblar a les víctimes, van agafar l’amo i el van fer estirar de bocaterrosa i el van lligar de mans i peus. Aviat van deixar clar que volien que els obrissin la caixa forta. “Però nosaltres no en tenim de caixa forta”, va explicar ahir la dona, a qui els lladres van intimidar amb el macabre sistema de la ruleta russa.

“Dos cops, em van posar el revòlver el cap i dos cops vaig sentir el clic”, va afegir, alhora que li ensenyaven el tambor del revòlver perquè veiés que hi havia tres bales i que, per tant, algun tret podia ser fatal. “Crec que ho tenien controlat i no van girar el tambor perquè no sortís cap bala, però jo estava força espantada.”

Els lladres no van desistir de trobar la caixa forta i, com que van veure que hi havia dues rajoles que es movien, les van arrencar per comprovar que no estès amagada al terra. Però no hi havia caixa forta ni a la paret ni sota els rajols i van optar per arreplegar tots els objectes de valor que van veure al domicili i els pocs diners que el matrimoni tenia a les seves carteres. En efectiu es van emportar una quantitat que no arriba als 500 euros. “És que, de diners, no en tenim a casa. Nosaltres sempre comprem amb targeta. Però ells les targetes no les van voler agafar”, va relatar la dona, que també va acabar lligada de peus i mans com el seu marit abans que els assaltants marxessin.

Quan els lladres van ser fora va començar l’odissea per deslligar-se. Valent-se de les dents, la dona va aconseguir deslliurar de part dels lligams l’home i finalment van poder deslligar-se i alertar la policia i els serveis d’emergència. Durant el robatori, l’amo va patir una fractura d’una costella per culpa dels lladres i va haver de ser traslladat a l’hospital, però ahir ja tornava a ser a casa recuperant-se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.