Nova edició de la campanya gastronòmica Peix Blau Ganxó

Nova edició de la campanya gastronòmica Peix Blau Ganxó

Segons Informa Tribuna Ganxona El proper dissabte 18 de maig comença una nova edició de la campanya del Peix Blau Ganxó, amb diverses novetats que contribueixen a convertir aquest producte gastronòmic en un dels més significatius de la ciutat.

La campanya tindrà lloc fins al 16 de juny i els establiments participants en l’edició d’enguany són els següents:

Menú:
-Bahia
– Barcarola
– Can Nadeu, Can Salvi
– La Gaviota, La Pansa
– La Taverna del Mar
– Marabú
– Molí de Vent
– Nit i Dia
– Nou Casino La Constància
– Sant Pol

Plats:
– Can Noguera
– Casa Buxó
– Nàutic
– La Carbonera
– La locanda di nonna Flo
– Murlà.

A banda dels menús i els plats, el bar La Goleta ha creat el còctel “Blue Sky”, la pastisseria La Montserratina el “Bombó de Peix Blau i la fleca Ca la Nati el “Pa de Balandre”.

El  passat dissabte 11 de maig es va fer la presentació de la campanya a la plaça del mercat. En l’acte hi van participar el regidor de promoció turística, Juanjo García, Salvador Rovira, com a representant de la Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols, i representants dels establiments participants.

Després dels actes protocol·laris es va donar pas al mercat del mar on es van servir més de 950 tastets dels diferents establiments adherits a la campanya.

Per a més informació sobre els establiments participants a la campanya així com per conèixer les seves propostes gastronòmiques podeu consultar la plana web www.guixols.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.