Èxit de la manifestació per l´educació a Sant Feliu de Guíxols

Èxit de la manifestació per l´educació a Sant Feliu de Guíxols

Segons Informa Tribuna Ganxona Unes 300 persones van participar el passat dijous 9 de maig a la manifestació a Sant Feliu de Guíxols convocada per la Plataforma Edu Marxa per protestar contra la LOMCE (més coneguda com a Llei Wert) i les retallades.

L’organització considera un èxit la convocatòria i es felicita per la participació, en major o menor mesura, de tots els centres educatius públics de la ciutat. Tal i com va dir Noé Larrosa, membre de la plataforma, al finalitzar l’acte: “Per educar cal tota la tribu i avui la tribu hi ha estat present”.

Des d’Edu Marxa volen expressar el seu més profund agraïment a totes les persones que van participar en la manifestació o que, sense poder-hi assistir, hi van donar suport. La plataforma està molt satisfeta per la implicació d’estudiants, famílies i professorat i també per les persones que tot i no pertànyer a cap d’aquests col·lectius es van solidaritzar amb la reivindicació.

A la tarda, un grup de membres del col·lectiu va assistir a la manifestació de Girona i no descarten més accions o mobilitzacions abans d’acabar el curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.