Arriba el Ganxó Tapes Primavera 2013

Arriba el Ganxó Tapes Primavera 2013

Segons Informa Tribuna Ganxona L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engega aquest divendres 10 de maig la segona edició del Ganxó Tapes, campanya de promoció gastronòmica que té l’objectiu de consolidar la cultura de les tapes i els “montaditos” per les diferents zones de restauració de la ciutat.

En aquesta edició de primavera s’oferirà un preu tancat -2’50 euros- que inclou una canya/quinto amb cada tapa. La campanya s’allargarà fins al diumenge 9 de juny.

Al mateix temps, i per tal de complementar la campanya, novament es realitzarà un concurs a les xarxes socials com Facebook, Twitter i Instagram, on els participants a la ruta podran compartir les seves fotografies i comentaris, tal i com ja es va fer en la primera edició. Un jurat decidirà quina és “La millor Tapa Ganxona Primavera 2013”.

El consistori vol agrair la col·laboració de tots els establiments en aquesta campanya i anima a tothom a tastar l’especialitat de cada establiment ganxó. Per informar-vos dels establiments participants i les seves propostes de tapa, així com del funcionament del concurs, podeu consultar la plana web www.guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.