Guíxols per la Independència organitza una xerrada sobre Els nostros impostos a Catalunya

Guíxols per la Independència organitza una xerrada sobre Els nostros impostos a Catalunya

Segons Informa Tribuna Ganxona El proper dimecres 8 de maig a les 21:00h, a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols tindrà lloc la xerrada informativa i pràctica “Els nostres impostos, a Catalunya”.

El proper dimecres 8 de maig a les 21:00h, a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols tindrà lloc la xerrada informativa i pràctica “Els nostres impostos, a Catalunya”.

Emmarcada dins la Campanya de Sobirania Fiscal engegada per l’Assemblea Nacional Catalana, la territorial de Guíxols per la Independència ha decidit oferir tant a particulars, com empresaris, gestories i autònoms, tota la informació i documentació per tal que la gent pugui aplicar ja en aquesta declaració de renda els passos per pagar els impostos corresponents a l’IVA i IRPF a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC).

L´Ajuntament de la ciutat, adherit a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), presentarà properament una moció al ple per tal d’adherir-se també a la campanya. Una acció totalment legal i que properament, com ja ha anunciat la Generalitat, tindrà a l’estiu, el protocol per la Hisenda pròpia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.