Anxanet amplia la connexió a la Costa Brava Centre

Anxanet amplia la connexió a la Costa Brava Centre

Segons Informa El Punt Avui L’operador català de telecomunicacions Anxanet ha invertit 100.000 euros a ampliar la connexió a través de fibra òptica virtual a la Costa Brava Centre. Amb aquest projecte, l’operador millora el servei d’internet allà on no arriben els grans operadors i beneficia principalment grans municipis de la Costa Brava Central com ara Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Calonge i Sant Antoni de Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell i Begur. Les empreses que es dediquen especialment al sector turístic seran “les grans beneficiàries de l’ampliació”, ja que “podran oferir una millor connexió als seus clients”. El projecte és la continuació del desplegament de fibra virtual, amb què aquest operador de telecomunicacions ja dóna cobertura a una bona part de les comarques gironines.

Anxanet –nascut de la trajectòria dels grups Megatró, amb seu a Cornellà del Terri i ADQA, de Vilanova i la Geltrú– utilitza fibra òptica virtual, que ofereix prestacions similars a la fibra òptica, sense els costos i les dificultats d’instal·lació que aquesta suposa. La fibra òptica virtual es basa a multiplicar els punts d’accés a la xarxa d’Anxanet i repartir el senyal amb radioenllaços d’alta capacitat. Així, les empreses tenen disponible de forma immediata la connexió a internet que necessiten.

Per facilitar el canvi a la fibra òptica virtual, Anxanet ha posat en marxa el pla Girona Connectada, que suposa la instal·lació gratuïta i que, de manera immediata, es pugui treballar amb la connexió a internet de la capacitat que es requereixi.

La demanda de connexions wi-fi de qualitat als establiments turístics passa a ser el segon element que tenen en compte els clients a l’hora de triar un allotjament. De la mateixa manera, els hotelers creuen prioritari aquest servei i sovint es veuen amb importants limitacions tecnològiques per poder-lo oferir en les condicions adequades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.