Jornada d’amistat amb el poble rus a la Gavina de S’Agaró

Jornada d’amistat amb el poble rus a la Gavina de S’Agaró

Segons Informa El Punt Avui La comunitat russa ja supera els 800 residents a Castell-Platja d’Aro i el miler si s’hi sumen els súbdits d’altres estats de l’antiga URSS. Per tercer any, el Grup d’Amics de la Vall d’Aro, diversos hotels del municipi i el parc de cultura i negocis de Mas Falet 1682 va organitzar la diada d’amistat amb el poble rus, amb la convocatòria central d’un àpat per a més de 150 convidats a l’Hostal de la Gavina de S’Agaró.

La jornada va començar al matí amb un ofici religiós pel ritus cristià ortodox, a l’església de Nostra Senyora de l’Esperança de S’Agaró, a càrrec del pare Serafí, sacerdot de la parròquia barcelonina de l’Anunciació.

Al migdia, Mas Falet 1682 va presentar una exposició amb obres de l’escultora francesa instal·lada a Girona Pia Crozet i del pintor armeni Ara Mikaelian i música de la compositora russa Elena Frolova.

El dinar es va cloure amb un parlament de l’empresari rus Andrey Maslak, president de Mas Falet 1682 i membre del fòrum empresarial Catalunya-Rússia, que pretén estrènyer els vincles econòmics entre els dos països. Entre els assistents a la jornada, hi havia nombrosos empresaris, diplomàtics i polítics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.