Fira nàutica a Sant Feliu oberta a altres comerços

Segons Informa El Punt Avui La vuitena edició de la fira nàutica Guíxols Mar arrenca aquest matí amb la participació d’una desena d’expositors dedicats a la compra i venda d’embarcacions i d’altres amb productes per a la navegació, que romandran fins diumenge als jardins de Juli Garreta i al passeig del Fortim de Sant Feliu.

El regidor de Promoció Econòmica, Juanjo García, destaca que per primer cop l’esdeveniment es complementarà avui amb una fira marinera que s’ha obert a la resta de comerciants del municipi.

Al migdia començarà la gimcana Ganxoclàssics, amb la participació de nombroses motocicletes Vespa i de vehicles com ara els Seat 600 i els Volkswagen Escarabat. Aquests dies també es lliuraran els premis dels concursos de dibuixos escolars i de fotografies marines exposades al pati de l’Ajuntament.

Dissabte han convocat una jornada de neteja del fons marí (9 h) de la badia i el port, i els interessats a obtenir el títol per pilotar embarcacions de fins a 50 CV –conegut popularment com a titulín– es podran examinar a preu reduït (de 10 a 12 h) si s’inscriuen a l’estand de l’Escola Nàutica Medinyà.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.