Sopar Associació Amics Música Anys 60

Sopar Associació Amics Música Anys 60

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte se celebrarà al S’Agaró Hotel el Sopar de Socis i el lliurament de premis de l’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 (AAMA60). De la pròpia nota enviada per l’organització extraiem el següent text: El menú d’aquest àpat serà el següent: 1er. Ravioli de marisc amb salsa de cranc – 2on. Confit d’ànec amb mongetes de Santa Pau. Postres : Carpaccio de pinya amb gelat de vainilla.Vins : Blanc i Negre D.O. Penedès, Cava, aigües minerals i Cafè. Preu pels Socis, 37 €. Preu pels no Socis, 43 €. Tel: 972 32 52 00 – Fax 972 32 45 33 / e-mail : info@hotelsagaro.com
En el transcurs d’aquest sopar, farcit de sorpreses, l’Associació farà un reconegut homenatge a la NOVA CANÇÓ CATALANA amb noms tant rellevants com FRANCESC PI DE LA SERRA i GUILLEMINA MOTTA, alguns d’ells varen ser membres actius del moviment Catalanista ELS SETZE JUTGES i també a JORDI SABATES I TOTI SOLER que els dos junt havien formar part de PICNIC el mític conjunt de la Jeanette per separat Jordi Sabates es un pianista de reconegut prestigi mundial i també va formar el grup Jarka. Toti Soler, va ser un dels membres dels XERRACS, BRENNER’S FOLK I FUNDADOR DEG GRUP OM i en l’actualitat es un dels millors guitarrista del nostre País.
Durant aquesta vetllada tindrem la música en viu dels nostres amics, el Conjunt LOS GEISER’S de Granollers que ens faran ballar i recordar la nostra joventut amb totes aquelles cançons dels prodigiosos 60 (Cliff Richard, Elvis Presley, The Shadows etc..etc)
El cobrament del import del Sopar es farà a l’entrada de l’Hotel.
És molt important que totes les persones que estiguin interessades a assistir-hi facin la reserva en ferm el més aviat possible, ja que l’Hotel així ens ho demana.
El que us voldríem demanar si us plau és que evitéssiu de fer anul·lacions, sempre que no fos un cas de força major, ja que ens veiem obligats a liquidar un import inicial per persona i es prega molta puntualitat.
Per a tothom que es vulgui quedar a dormir al S’Agaró Hotel, preguem de formalitzar el més aviat possible la vostra reserva al telèfon , fax o e-mail a dalt indicats, ja que per aquestes dates solen tenir una ocupació de mitjana a alta. El preu de l’habitació serà especial pels assistents a aquest esdeveniment.
La data màxima per a reservar plaça per a aquest sopar, serà el dijous, dia 2 de maig.
Tot esperant la vostra assistència, rebeu una sincera salutació dels vostres companys d’AAMA60.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.