Sant Feliu reclama als amos d’un xalet l’import de refer el mur de Sant Elm

Sant Feliu reclama als amos d’un xalet l’import de refer el mur de Sant Elm

Segons Informa El Punt Avui L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha adjudicat els treballs per refer el mur de contenció del mirador de Sant Elm, per un import de 51.397 euros. L’obra inclou l’enderroc del mur, la retirada de la runa de l’esllavissada i la reconstrucció de la paret i la barana del mirador, que es va esfondrar parcialment a principis de març amb les primeres pluges del temporal de llevant que va afectar tota la demarcació.

Tot i això, la intenció del govern local és reclamar l’import de l’obra als amos del xalet que hi ha sota el talús, com a responsables subsidiaris. L’immoble, de fet, va tenir alguns desperfectes durant l’esllavissada, però a l’Ajuntament sospiten que les esquerdes, que ja el 2011 hi havia detectat l’associació d’Amics de l’Ermita de Sant Elm, eren atribuïbles a la construcció de l’habitatge. “Des de l’Ajuntament es té la seguretat que el nucli del problema el va generar la construcció del xalet, atès que, des de l’aparcament, accedien a l’obra camions de gran tonatge que exercien una gran pressió en la descàrrega de materials, que va afectar l’estructura del mur”, conclou el govern local.

D’entrada i mentre duri el litigi, però, serà el consistori qui assumirà el cost de l’obra. L’alcalde, Joan Alfons Albó, explica que el termini d’acabament de l’obra és de quatre mesos, amb l’objectiu que el mirador estigui enllestit, com a molt tard, al llarg del mes de juliol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.